Domotica

Maximum aan comfort, minimum aan verbruik

Domotica 

Maximum aan comfort, minimum aan verbruik

Voorzie uzelf van alle comfort en kies voor domotica uit Brecht die ervoor zorgt dat uw woning, bedrijf of winkel een geautomatiseerd netwerk wordt!

‘Domotica’… U heeft er ongetwijfeld al van gehoord. Wel, de term is een samentrekking van het Latijnse ‘domus’ (‘huis’) en ‘elektronica’, en betekent zoveel als een manier om apparaten in uw huis op een slimme manier te besturen en te laten samenwerken. Dit huisautomatiseringssysteem maakt gebruik van een gemeenschappelijk communicatieprotocol waardoor alle apparaten kunnen werken terwijl ze perfect op elkaar afgestemd zijn. Wilt u dus alle apparaten in uw woning met amper één druk op de knop uitschakelen wanneer u op pad gaat? Gaat u op reis of werkt u lange dagen, en wilt u graag de indruk wekken dat uw huis bewoond is zelfs wanneer dat niet het geval is? Wilt u de perfecte sfeerverlichting creëren om gezellige momenten met uw geliefde te beleven? Van de simpelste oplossingen tot de meest geavanceerde netwerken: Kevin Beckers zorgt voor de volledige installatie. 

Eindeloze toepassingsmogelijkheden

Met deze moderne technologie kunt u uw woning of pand letterlijk ‘slim’ maken en zo uw eigen comfort op een intelligente manier veranderen. Dat kan van eenvoudige oplossingen zoals één centrale knop in uw slaapkamer om alle lichten te doven, tot en met toepassingen die uw energieverbruik monitoren of uw verwarming vanop afstand kunnen bedienen. Wist u trouwens dat u uw domoticasysteem ook kunt besturen met Siri, uw persoonlijke assistent(e) in huis? U kunt uw installatie handsfree bedienen met een module via Apple Home Kit. Zo maken we u het leven nog makkelijker! 

Onze vakman komt eerst bij u langs om uw wensen te bespreken. Hij legt u adviezen voor die best passen bij u en uw gezin of leefsituatie. Evolueert u ook met ons mee en geniet u weldra van een uiterst slim domoticasysteem? Wij treffen alvast de nodige voorbereidingen! 

Niko Home Control

De firma werkt voor de installatie van domotica voornamelijk met Niko Home Control, een merk dat reeds vele jaren zijn degelijkheid bewezen heeft in vele woningen en bedrijven. Daardoor bent u ook zeker van een veilige en comfortabele oplossing. De installatie bevat mogelijkheden zoals een zoneregeling voor verwarming, een ecotoets, een paniektoets, een aanwezigheidssimulatie, etc. Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie te ontvangen over onze mogelijkheden wat betreft domotica? Neem dan zeker vrijblijvend contact op via de contactpagina van deze elektricien.


Contact

Wenst u meer informatie over elektriciteitswerkenverlichtingvideo- & parlofonie of laadpalen? Neem gerust contact op.