Video- en parlofonie

Installatie en herstelling van videofonie en parlofonie

Video- en parlofonie 

Installatie en herstelling van videofonie en parlofonie

Als professioneel elektricien plaatst deze vakman videofonie en parlofonie in de ruimere omgeving van Brecht. Steeds volledig op maat van de klant met de nodige keuzebegeleiding om het comfort en veiligheid van uw pand te verhogen. Samen met de klant bekijken we welk systeem het best aansluit bij de wensen en noden. 

Of het nu gaat over een stadswoning, een villa, een appartementsgebouw of een kantoorruimte, Elektriciteitswerken Kevin Beckers zorgt voor een oplossing op maat.

Beveiliging met video- en parlofonie

Wilt u weten wie er precies voor de deur van uw kantoor staat alvorens u de deur opent? Houdt u ongewenste gasten graag (moeiteloos) buiten? Dat kan allemaal dankzij onze slimme video- en parlofonie. Vroeger opteerden voornamelijk zaakvoerders voor intercoms bij hun kantoren, maar tegenwoordig kiezen ook meer en meer particulieren voor een parlofoon of videofoon aan huis. Met een plaatsing van videofonie of parlofonie of een combinatie van beide, investeert u in de veiligheid van uw eigendom. Het houdt ongewenste bezoekers op een afstand en zorgt ervoor dat u meteen ziet of hoort wie er aan de deur staat. Eventueel zelfs via uw smartphone wanneer u niet aanwezig bent. 

Bij Elektriciteitswerken Kevin Beckers vindt u een service die voorziet in de volledige installatie, maar eveneens in een naservice die zorgt voor probleemoplossingen en herstellingen. 

Met topmerken Niko & Aiphone

Omdat kwaliteit steeds voorop staat, werkt Elektriciteitswerken Kevin Beckers voor de plaatsing van video- en parlofonie met de uitgebreide reeksen van de topmerken Nike en Aiphone. Die bieden voor alle wensen een oplossing en kunnen flexibel opgesteld worden om uw verwachtingen volledig in te lossen. 

Uiteraard wordt u steeds voorzien van de nodige adviezen en begeleiding zodat u het juiste materiaal, correcte opstelling en gepaste apparatuur kiest die nodig zijn voor uw optimale installatie. Onze knowhow is uw garantie op een piekfijne technische ondersteuning.

Contact

Wenst u meer informatie over elektriciteitswerkenverlichting, laadpalen of domotica? Neem gerust contact op.