Laadpalen

Laadpalen voor elektrische voertuigen

Laadpalen 

Laadpalen voor elektrische voertuigen

Ook voor gespecialiseerde elektriciteitswerken kunt u komen aankloppen bij deze vakman. Rijdt u elektrisch? Kom dan voor de installatie van laadpalen in Brecht naar vakman Kevin Beckers. 

Zowel voor particulieren als voor bedrijven voorzien wij het nodige om uw wagen op te laden. U vindt het toch ook handig om in de buurt van uw woning, appartement of bedrijf een installatie ter beschikking te hebben die uw wagen kan bijladen? 

De laders van Kevin Beckers leveren meer stroom dan een gewoon stopcontact zonder dat u het risico loopt uw installatie te oververhitten. Wist u trouwens dat u minder geld uitgeeft wanneer u uw elektriciteit thuis gebruikt, tegenover wanneer u een beroep doet op openbare of gedeelde laadpalen? We voorzien laadpalen op maat van uw elektrische (thuis)installatie en stellen het maximale vermogen van uw laadpaal vast gebaseerd op uw normale dagverbruik. 

Elektriciteitswerken Kevin Beckers zorgt voor de volledige aanleg, inrichting en oplevering van een laadpaal voor uw noden. Daarbij wordt ook steeds voorzien in alle bekabeling en eventuele extra elektriciteitskasten. Investeren in laadpalen, is investeren in uw toekomst! 

Herstellingen van laadpalen

Lijkt er iets mis met uw huidige laadpaal? Schakel dan deze specialist in die dankzij de depannagedienst snel tot bij u komt om het euvel meteen op te lossen. Bij ons vindt u een betrouwbare partner met kennis van zaken en een klantgerichte service. 

Contact

Wenst u meer informatie over elektriciteitswerkenverlichtingvideo- & parlofonie of domotica? Neem gerust contact op.