Verlichting

Verlichting laten plaatsen

Verlichting 

Verlichting laten plaatsen

In een woning of kantoor is de verlichting vaak de final touch van het geheel. Door middel van uw verlichting kunt u bepalen welke stijl en sfeer u een bepaalde ruimte wilt geven. 

Voor particulieren, bedrijven en professionals staat deze elektricien ook klaar met een service in het plaatsen van verlichting. Eventueel inclusief een lichtstudie voor een perfect eindresultaat, zowel voor binnen als voor buiten. Het is belangrijk dat uw verlichting veilig aangesloten wordt en op een doordachte manier geplaatst wordt. Alleen op die manier zal uw woning stralen als nooit tevoren, en daar besteden wij uiteraard de nodige aandacht aan. 

Alle soorten verlichting

Heeft u al een idee van de stijl die u wenst in uw woning, renovatieproject, nieuwe kamer of winkel? Dan kunt u aan de hand van een folder van de vaste partners uw keuze vinden in de groothandels. Kevin Beckers is ook thuis in alle vormen van verlichting: van klassiek tot industrieel tot led-verlichting. Bovendien is de verlichting die we aanbieden erg duurzaam. U komt met andere woorden niet voor onaangename verrassingen te staan wanneer u de eindafrekening van uw elektriciteit ontvangt. 

Lichtstudie op aanvraag

Omdat Elektriciteitswerken Kevin Beckers al heel wat jaren ervaring heeft, is het ook nuttig om die kennis te delen met de klanten. Voor uw lichten en belichting in huis is het ook interessant om voorafgaand een lichtstudie aan te vragen. Zo weet u zeker dat in de bepaalde zones de juiste kleuren van licht aanwezig zullen zijn, de juiste stijl van armaturen, maar ook de juiste intensiteit van licht. Zo heeft een woonkamer minder ‘felle’ lichten nodig dan bijvoorbeeld een keuken die voornamelijk functioneel moet zijn. 

In samenspraak met onze klanten gaan we na welke verlichting past bij de stijl en de functie van de ruimte, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Hier krijgt u steeds een begeleiding die op uw maat is en mee uw budget en noden volgt.

Contact

Wenst u meer informatie over elektriciteitswerken, parlofonielaadpalen of domotica? Neem gerust contact op.