ELEKTRICITEITSWERKEN

Installatie en herstelling van elektriciteitswerken

Elektriciteitswerken 

Installatie en herstelling van elektriciteitswerken

Voor zowel nieuwe woningen als oudere panden is het interessant om uw elektriciteit onder handen te laten nemen door een echte specialist. Zo is alles veilig en conform de huidige wetgeving. 

Waar u die specialist kunt vinden in Brecht en omstreken (+ 15 km)? Eén adres!  De ervaring die we bij Elektriciteitswerken Kevin Beckers wisten op te bouwen de voorbije tientallen jaren en onze liefde voor het vak zijn uw garantie op elektriciteitsnetwerken die tot in de puntjes in orde zijn. Wij gaan iedere kleine of grote uitdaging met veel gedrevenheid en bezieling aan! 

Zowel particulieren als bedrijven kunnen rekenen op een veilige en betrouwbare elektriciteitsvoorziening door Elektriciteitswerken Kevin Beckers. Werd de elektrische installatie in uw woning of bedrijf afgekeurd? Dan moet uw elektriciteit wellicht vernieuwd worden, en ook dan kunt u een beroep doen op onze diensten. Bekijk en bespreek de mogelijkheden voor nieuwbouwwoningen en/of renovatieprojecten bij deze vakman in elektriciteitswerken. 

Van aanleg tot keuring

Elektriciteit is een vak op zich. Niet alleen is de nodige kennis vereist om een goed netwerk te kunnen aanleggen waarbij overal voldoende voorzieningen zijn. Zo heeft een badkamer totaal andere specificaties nodig tegenover een zolderruimte. Bovendien zijn er ook heel wat wettelijke reglementeringen rond elektrische installaties, zekeringkasten, netwerken etc. Schakel vakman Beckers in voor kleine of grote klussen en hij zorgt voor een aanpak van begin tot eind. Dat mag u gerust letterlijk nemen, want na de oplevering kan u uw woning meteen laten onderwerpen aan een verplichte keuring

Renovaties en herstellingen

Naast de volledige aanleg van een elektriciteitsnetwerk voor nieuwbouwwoningen of renovaties, is deze elektricien ook beschikbaar voor herstellingen en renovaties van uw elektriciteitsinstallatie. Zo kan u voorzien worden van een gedeeltelijke of volledige vernieuwing van uw bestaand elektriciteitsnetwerk, of kan hij langskomen om de nodige herstellingen uit te voeren.

Contact

Wenst u meer informatie over domotica, verlichting, video- & parlofonie of laadpalen? Neem gerust contact op.